Resultats de la cerca frase exacta: 638

91. quarto 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet de pols de midó, ous i sucre, de forma rectangular, que se sol menjar amb xocolata o gelat, propi de Mallorca. [...]
92. candir
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Adobar amb sucre o almívar. [...]
93. sacarigen -ígena
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capaç de convertir-se en sucre. [...]
94. vinificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir (un suc que conté sucre) en líquid alcohòlic per fermentació. A les vinyes, es vinifica separadament el raïm blanc i el raïm negre. [...]
95. fondant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata especial per a ésser fosa. Xocolata fondant. Pasta feta de sucre, mantega, aigua i altres ingredients que, aromatitzada, s'empra en pastisseria i confiteria.  [...]
96. tonya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca rodona feta de farina, patata, ous, oli i sucre, que es menja principalment per les festes de Pasqua en algunes contrades del País Valencià. [...]
97. acaramel·lar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en caramel. Acaramel·lar el sucre. [...]
98. natilla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Nata, especialment la preparada amb sucre. [...]
99. sacarificar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Convertir en sucre. Sacarificar el midó. [...]
100. sucraire
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven sucre. [...]
Pàgines  10 / 64 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>